Otogaz, BRC, 2A Haberler

YENİ AR-GE MERKEZİ'NİN AÇILIŞI

11.03.2011

(05.02.2011 - CHERASCO / İTALYA)

5 Şubat 2011 tarihinde 15 Milyon Euro maliyetle kurulan yeni Ar-Ge merkezimizin açılışı yapıldı. Başbakan yardımcısı tarafından yapılan açılışa senatörler, vali, otomobil firmalarının üst düzey yöneticileri ve ulusal basın kuruluşları katıldı.

4400 m² kapalı alana sahip yeni Ar-Ge Merkezi; Emisyon Ölçüm ve Elektronik Geliştirme Bölümleri olmak üzere 2 ayrı bölümden oluşuyor ve bu bölümlerde 55 mühendis çalışıyor.

Emisyon Ölçüm Bölümü; aynı anda 8 aracın Euro 5 ve Euro 6 standartlarına göre emisyon testleri yapılabilmesiyle dünyada ilk olma özelliğini taşıyor. Emisyon odalarında; aracı çalıştırma, vites değiştirme, gaz-fren kontrolü gibi işlemlerin tamamı on-line olarak yapılıyor. Ayrıca biodizel ve alkol gibi geleceğe dönük alternatif yakıtların da testleri yapılabiliyor. Elektronik Geliştirme Bölümü ise gelişen araç teknolojisine paralel olarak TSI, GDI, Hybrid vb. motorlar üzerindeki ürün geliştirme çalışmalarını bu yeni merkezde yapmaktadır.

Yeni Ar-Ge Merkezimiz, hepimizin geleceğini şekillendiren, yarınlarımızın teminatı olan bir yatırımdır. Tüm BRC ailesine hayırlı olmasını dileriz.

Saygılarımızla,

2A Mühendislik San. ve Tic. A.Ş.

Önceki HaberTüm Haberler >>